Com treure la coberta posterior del Samsung Galaxy Note Edge

Taula de continguts:

Com treure la coberta posterior del Samsung Galaxy Note Edge
Com treure la coberta posterior del Samsung Galaxy Note Edge
Anonim

Si saps com treure la coberta posterior del teu Samsung Galaxy Note Edge, pots canviar fàcilment la bateria, la targeta microSD o fins i tot la targeta SIM.

Les instruccions d'aquest article s'apliquen al Samsung Galaxy Note Edge, però aquests passos també poden funcionar amb altres dispositius Samsung Galaxy Edge.

Com treure la coberta posterior del Samsung Galaxy Note Edge

Troba la petita osca a la vora superior del telèfon intel·ligent just a sota del botó d'encesa. Introduïu l'ungla per obtenir palanquejament i estireu cap enrere per treure la coberta, donant-vos accés a la bateria, la microSD i la targeta SIM.

Apaga el telèfon abans de treure la bateria, la targeta SIM o la targeta de memòria.

Image
Image

Com substituir la bateria del Samsung Galaxy Note Edge

La peça rectangular llarga que ocupa la major part de la part posterior del Note Edge és la bateria. Busqueu un recés a la part inferior de la ranura de la bateria i utilitzeu l'ungla per treure-la. Col·loqueu la bateria nova exactament a la mateixa posició i premeu lleugerament cap avall per assegurar-vos que estigui segura.

Si el teu telèfon es bloqueja i no s'apaga, pots treure la bateria i tornar-la a posar per reiniciar el dispositiu.

Image
Image

Com substituir la targeta SIM del Samsung Galaxy Note Edge

La targeta SIM és la petita targeta blanca del suport metàl·lic amb la paraula SIM a sota. Per treure la targeta SIM del Galaxy Note Edge, premeu suaument l'ungla contra la vora esquerra i empeny-la cap a la dreta. Feu lliscar la targeta nova a la mateixa ranura amb les agulles daurades cap avall.

Per facilitar el procés, traieu la bateria abans de substituir la targeta SIM.

Image
Image

Com inserir una targeta de memòria al Samsung Galaxy Note Edge

La ranura per a targetes de memòria del Note Edge també es troba darrere de la coberta posterior, just a l'esquerra de la càmera. La paraula microSD hi està inscrita. Col·loqueu la vostra targeta microSD a la ranura amb el nom i la informació de la marca cap amunt.

Image
Image

Com substituir la coberta posterior del Samsung Galaxy Note Edge

Un cop hagis acabat de substituir la bateria, la targeta SIM o la targeta de memòria, és hora de substituir la coberta posterior del Galaxy Note Edge. Alineeu la coberta posterior amb les vores i comenceu a pressionar cap avall. Sentiràs diversos clics audibles mentre la coberta torna a col·locar-se al seu lloc. Comproveu les vores per assegurar-vos que tot estigui ben tancat.

Recomanat: